Afbeelding

Lucky ladies bingo in Vierlingsbeek is uitverkocht

Event 334 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | In het najaar van 2023 ontstond er een idee, geboren uit een gezellige avond vol lachen, spanning en vrouwelijke saamhorigheid tijdens een bingo-avond in Beugen. Een groep dames van diverse leeftijden werd gegrepen door een uitdagende gedachte: “Dit moeten en kunnen we ook in Vierlingsbeek & Groeningen organiseren!” Het recept voor succes was eenvoudig maar krachtig: een bruisende avond, een zee van vrouwen, schitterende prijzen, een voortreffelijke locatie, heerlijk eten en drinken, een toegewijde kerngroep en niet te vergeten, een nobel goed doel om te ondersteunen. Zo gezegd, zo gedaan, en op zaterdag 11 mei is het dan zo ver.

Vanuit GroeVie, de Stichting Leefbaarheid Groeningen-Vierlingsbeek, ontstond dit initiatief als een nieuw idee van gemeenschapszin en leefbaarheid. Het goede doel werd gevonden in de Stichting Pinkmama, een organisatie die borstkankerpatiënten ondersteunt om hun eigen regie te behouden tijdens het ziekteproces. De Lucky Ladies Bingo-kerngroep, gevormd door de zussen Ryanne Ermers en Saskia Wijnhoven van Pinkmama, samen met Maike Ebben en Lisette Verploegen van GroeVie, kozen voor de naam “Lucky Ladies Bingo-The Pink Edition”. Deze naam dekt immers precies de lading van de beoogde avond vol geluk, gezelligheid en solidariteit voor het goede doel.

Met elke stap die werd gezet, groeide het enthousiasme. Het idee veranderde al snel tot een prachtig evenement, dat niet alleen leuk is, maar ook een diepere betekenis draagt. De kaartverkoop liep direct als een tierelier en inmiddels is de zaal helemaal uitverkocht. Op 11 mei staat er dus een spectaculaire avond op de planning, vol gezelligheid en natuurlijk: Bingo! Pinkmama heeft inmiddels prachtige originele prijzen en gulle donaties mogen ontvangen. En ze komen nog steeds binnen. De stichting noemt het “hartverwarmend om te zien hoe de gemeenschap en ver daarbuiten zich verenigen voor dit mooie doel”.

Een uitdaging
Maar een grote uitdaging wacht nog: de transformatie van de lege kerk tot een bruisende roze bingo-arena. De dames van de organisatie beseffen nu nog meer dat Vierlingsbeek-Groeningen dringend behoefte heeft aan een grotere locatie met de nodige faciliteiten voor dergelijke evenementen. Met creativiteit, veel flexibiliteit en heel wat inzet van vrijwilligers gaat men dit voor deze bingo-avond in Vierlingsbeek ook voor elkaar krijgen. Nu rest nog maar één ding: aftellen tot 11 mei en hopen op een fantastische opbrengst voor de Stichting Pinkmama!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant